lauantai 30. heinäkuuta 2011

Uima-allas made in China

Nämä ovatkin kesäkuun kuvia. Hups. Paljastui samalla blogin pidon laiskuus. Ihan kiva tämä allas oli - niin kauan kuin se kesti, noin 40 minuuttia. Aamulla hämmästellessäni tyhjiin valunutta allasta, huomasin pohjassa satoja kynsien aiheuttamia reikiä. Ei kestänyt ei, vaikka myyjä niin vakuutti ja minä epäilin. No, ei se mitään , hauskaa oli.
Magi on sitä sorttia, joka ei mielellään vedessä plutraa. Tämän asian paras puoli on se, ettei neiti myöskään rämmi kuralätököissä. Vaikka oli kuinka kuuma, Magi ei mennyt altaaseen vapaaehtoisesti. Pallon perään kyllä. Pallo oli sellaista itsekelluvaa laatua. Kylläpä tuli kikatettua koko sydämen kyllyydestä, kun koirani haki palloa yrittäen samalla hypätä veteen niin ettei vaan selkä kastu. Eikä pää.

Kesäkuumalla on vesiletku ollut ahkearassa käytössä. Siitä koirani tykkää kun kastellaan lorisevalla vedellä, ja se saa välillä hörpätä valuvaa vettä. Ei tulisi mieleenkään usuttaa Magia tuohon yököttävän ruokottuneeseen lampeen, jonka vesi seisoo, ja jossa on jotain pyöreitä iilimadon tapaisia elukoita.


Löydettiinpä lopultakin Lohjalta uimapaikka. Treeniporukka uittaa koiriaan hiekkakuopalla. Sinne mekin suuntasimme. Sainpa Magin uimaan pidemmälle kun heittelin palloa oikein olan takaa (olen tunnetusti surkea näissä heittohommissa). Yhtenä iltana selkäni takaa kuului kavioiden kopsetta ja kas, nuori tyttö poninsa kanssa tuli uimaan. Magi ei ollut millänsäkään, väisti kuitenkin ponia.

Niitä uintikuvia myöhemmin.
Ollaan muuten treenailtu ihan pikkuisen heinäkuun helteillä. Jäljestää se, ja totteleekin.
Kisat on kahden päivän päästä . Katsotaan saadaanko JK1.
Posted by Picasa

2 kommenttia: