lauantai 24. huhtikuuta 2010

Ampu tulee

Ammuntaa treeneissä
Lienee itsestään selvää että Magi ei reagoinut treeneissä starttipistoolilla ampumiseen mitenkään. Koulutusohjaaja Jaana paukutteli useamman kerran pistoolia. Magia ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Pääsinpä itsekin pamauttelemaan kun koirani oli autossa. Muuten koulutussessio ei mennyt ihan nappiin. Magi hössäsi enimmäkseen, mutta rauhoittui lopulta. Muutaman viikon kuluttua on kasvattajan BLC-päivät, ja saattaa olla että menen päiville paperipussi päässä jos sama meno jatkuu. Taitaa olla pissis-ikä koirallani.

Jäljessä sen sijaan ei ole mitään ongelmia. Naapurin suorakylvöpelto on tarkoitukseen aika hyvä, mitä nyt vähän kurainen. Magi jäljestää todella tarkasti, askel kerrallaan. Nenä ei nouse kertaakaan jäljeltä. Vitsit, tästä olen ylpeä.


Magin oma puupino
Tulipahan kaadettua muutama iso haapa tontilta polttopuiksi ammattilaisen toimesta. Magi on innoissaan. "Nämä on kaikki minun keppejä". Juupa. Kun yksi keppi hukkuu jonnekin heinikkoon, on mistä ottaa tilalle . Keppejä onkin ympäri tonttia.

Lenkiltä tuodaan sitten lisää - lähinnä risuja. Tänään sai ainakin kolme kertaa koiran pituinen iso märkä kaarnapala kyytiä.
Kyllä oli koiralla hauskaa. Magi paineli täyttä häkää pitkin metsiä kaarna liehuen kuin viitta. Välillä kaarnaa tapettiin niin että koiran kyljet saivat kyytiä. Masokisti.

Kokeilinpa huvikseen meneekö Magi semmoisesta betonisesta isosta tierummusta läpi. Semmoisia oli lenkin varrella eräällä pellolla. Heitin nameja tierummun toiseen päähän. Muutaman kerran koira tuli ulkokautta, mutta äkkäsi nopeasti että tästä voi mennä läpi. Sen jälkeen rumpuun olisikin sukellettu koko ajan.


Posted by Picasa

0 Tassunjälkeä:

Jätä tassunjälki