torstai 8. heinäkuuta 2010

Magi ottaa iisisti

"Ramaisee niin, eihän tehdä töitä" Ei tehdä, paitsi ihan pikkusen muutaman kerran viikossa. Magilla on kesäloma. Koirallani on näköjään sama turkki kesät talvet ja ilmiselvästi todella kuuma. Minulla taasen ei, vaikka lämpömittari on pyörinyt + 27 asteen paikkeilla jo jonkin aikaa. Magi ei halua kastella itseään lammessa, minä sen sijaan kastelen sitä puutarhaletkulla tarpeen vaatiessa. Vesiämpäreitä ja - kippoja on vähän joka nurkalla, ja raksujen sekaan laitetaan normaalia enemmän vettä, jottei tule nestevajausta.


Kaivuuhommmat jatkuvat edelleen. Nyt on siirrytty puun juuriin. Yllättävän isoja juuria maasta irtoaakin. Toivottavasti haavat pysyvät pystyssä.


Tällaisia tollereita meillä oli hoidossa puolentoista viikon ajan. Tyttäreni Anninan ja puolisonsa Janin koirat Bitti ja Myrkky (taustalla) tulivat Magin seuraksi, sillä heidän omaan kotiin syntyi kahdeksan pikkutolleria. Vaikka molemmat hoitovieraat ovat narttuja, ei yhteenottoja sattunut. Nuorempaa Myrkkyä Magi piti usein leikkikoiranaan. Leikki menee näin: Toinen kävelee viattomasti ja Magi pyyhältää takavasemmalta ottamaan koiran koko pään suuhunsa. Liike pysähtyy ja Magi irroittaa otteensa. Tätä samaa koirani harrastaa toisen kissani Sylvin kanssa. Näyttää hurjalta, mutta ainoa haitta on leikkikaverin limainen niska. 


Ostinpa eilen muutaman nahkaisen puruluun. Muutaman minuutin kuluttua toinen katosi pensaisiin, ja koira palasi piilottamisretkeltään tämän näköisenä. Mustakarhun sukulainen:) Viime päivinä on käyty muutenkin ahkerasti vaihtamassa luupiiloja, sillä vieraat ryökäleet löysivät kaksi piilopaikka. Putkiluut olivat täynnä multaa ja pahanhajuisia. Minä heitin ne roskiin kun koirani silmä vältti. - tylsä.

Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Mie jo kuvittelin, että Nallessa on sittenkin kaivurin verta -kunnes yllätin Remun kaivamasta pensaiden keskeltä kuoppaa. Todennäköisesti ne oli molemmat asialla ja Sani katsoi paheksuen vieressä heh!

    - Minna

    VastaaPoista