perjantai 13. elokuuta 2010

Synttäririemua

Hirvenlihaa ja kirppisnalle

Kannattaa kutsua paras kaveri synttäreille. Lahjat olivat mieluisia. Keksiltä tuli muutama kassillinen hirvenlihaa synttärilahjaksi. Minä satuin vahingossa Lohjalle kun siellä pidettiin katukirppiksiä. Just sopiva nalle löytyi kolmella eurolla. Myyjä vähän pyöritteli silmiään kun sanoin että koiralle tämä tulee. Hän kysyi vaisusti "pidetäänkö siitä hyvää huolta?" Rauhoittelin että koirani vaan kantelee pehmoleluja, tai korkeintaan ravistelee, ei revi.


Riehakkaat juhlat

Kesän kuumin päivä 32,1 C ei todellakaan haitannut koiria. Riehunta alkoi heti vieraan saavuttua, eikä lopppunut ollenkaan. Mukana paineli samaa vauhtia Ina 6 vee. Minulla valui hiki solkenaan istuessakin , vaikka kuumasta tykkään. Välillä koirat painelivat lampeen, jonka vesi ei pysynyt mitenkään kirkkaana koirien melskatessa. Vieras hyppeli  töyräältä vauhdilla veteen. Magi sentään kahlasi sievästi - kuten tytöt. Me aikuiset huilimme ylhäällä terassilla, alhaalla lammella kiljuttin riemusta.


Painia-uintia-painia

Niin se synttäripäivä kului. Ystäväni Janna totesikin että "tohelo ja torvelo vauhdissa". Lienee turha mainita että synttärisankari nukkui olohuoneen lattialla iltapäivällä neljä tuntia putkeen, ja yöunet päälle.


 
Treenejä
Eilen oltiin PaPeKon treeneissä ja minä änkesin Benkun ryhmään. Ryhmään tuli uutena 1 v snautseri. "Onnetonta", sanoi Benkku. Koiran kanssa ei oltu tehty yhtään mitään.
Minä halusin ottaa häiriöpaikallaolon, jota on lenkillä treenattu - niin, ja pihalla. Kentällä on kerran harjoiteltu liinalla naama koiraan päin , mutta nyt olin selin koiraan. Luotin että koira pysyy. Välillä pää kuulemma kääntyili , kun vierestä meni autoja kentän tiellä, muuten ei asento vaihtunut tippaakaan, vaikka luulin jo ettei suorittavan malikan treenisessio lopu ikinä. Malikan treeniosa kesti se ainakin kolme kertaa niin kauan kun suorittavan tottiskoiran.
Muuten tehtiin seuraamiskäännöksiä ja tahdin vaihtoja, sekä lopuksi se rakettiluoksetulo. Benkun kommentit olivatkin vähän väliä: "helllveeetin hyvä". Tuntui kivalta, varsinkin kun muistakin ryhmistä tultiin lähtiessä sanomaan että olettepa te kehittyneet huimasti.
Niin ollaan.

Kotona otettu myös kehiin noutokapula, ettei Magi tylsisty. Ongelma meinasi tulla kun kapulaa mäyhkittiin ja tipauteltiin mun varpaille. Onneksi on Tuula, jolta voi kysyä neuvoa. Tällä kertaa ohjeiden lisäksi tuli myös video. En heti huomannut ohessa ollutta tekstiä, ja meinasin tikahtua nauruun. Juttu alkoi nimittäin Lolan kiroamisella metsästä haetulle puunrungolle. Ajattelin että metsäänkö tässä sahan kanssa täytyy lähteä. Oli siinä videossa ohjeetkin. Tein just kuten käskettiin, eikä putoa varpaille enää. Tämä BLC perhe on mahtava. BLC Lotan omistaja Miakin laittoi sähköpostilla hyvät rauhallisen toiminnan noutokapula-ohjeet.

Tänään suunnataan Tammisaareen jäljelle. Tuossa alapellollamme on rukiin puinti just lopuillaan, ja jälkipelto valmiina, luvan kanssa. Käyn illan treeneissä samalla ottamassa kuvia A-esteestä ja hyppyesteestä. Mitat löytyivät netistä. Kotinurmikolle tulee molemmat. Voin sitten treenata koska vaan niitä hyppyjäkin.
Posted by Picasa

0 Tassunjälkeä:

Jätä tassunjälki