torstai 28. lokakuuta 2010

Kiiltää kiiltää

Räjähtävää liikevoimaa

Näitä sivuliikekuvia ei ole blogissa aiemmin ollutkaan. Sain vähän apuja pallonheittelijältä. Itse kykin nurmikolla yrittäen tähdätä tuohon " The Rakettiin". Suurin osa kuvista meni deletoinnin puolelle. Magi olisi juossut pallon perässä vaikka kuinka kauan, mutta kaikki kiva loppuu aikanaan. Näistä näet kuitenkin kuinka karva kiiltää, ja takapäässä on jonkin verran lihaksiakin. Kiiltoon on vaikuttanut tietenkin rypsiöljy ja viikonlopun norjalainen lohifilee (kyllä Magi toki kalaa saa pakastepötköstäkin). Lihaksenalkuihin varmaankin vapaa liikunta ja se puuhastelu.....niin, ja kaivuuhommat.
"Höh. Mihin se pallo meni?"
Rauhoitu, rauhoitu.... Tuo!
"Tuon tuon -  koko ajan"
 
Näin pitkää heinää on meidän puolikkaalla hehtaarilla, melkein taivaaseen saakka. Tähän olisi tarkoitus ottaa muutama uuhi karitsoineen ensi kesänä siistimään alue. Sellaisia kesälampaita, jotka palautetaan syksyn alussa.

Rituaaleja
Meillä on joka-aamuinen rituaali minun leivänpäällyksen - kalkkunafileeleikepalasen kanssa. Sen voimalla harjoitellaan olohuoneen matolla paikallaan käännöksiä molempiin suuntiin , täyskäännöksiä ja nopeita istumisia. Magi myös peruuttaa paikallaan:). Magilla on myös oma hellyysrituaali: minä makailen sohvalla telkkarin ääressä ja yht'äkkiä koira tulee pääni eteen sekä rojauttaa etukäpälänsä kaulalleni. Sitten pitää silittää ja kehua hänen korkeuttaan " The Queenia".  Palkaksi tulee naamapesu. Magi katselee mielllään porstuan tuolilta mitä maalla tapahtuu. Varikset, naapurit, naapurin tyttö koiraansa lenkittämässä, satunnaiset autot naapurin pihaan jne. ilmoitetaan haukkumalla. Tänne ei kukaan pääse ilman että Magi huomaa.... tai no,  muutaman kerran kaveri on tullut autollaan pihaan kun koira on nukkunut. Magilla on myös oma iltarituaali: se menee nukkumaan noin yhdeksän aikoihin. Sitä ennen se on minun polvimutkassa sohvalla jonkin aikaa. Sitten vaihdetaan sohvaa, sen jälkeen omalle petille ja lopuksi matolle nukkumaan.

Treeneissä ei sen kummempaa. BH-liikkeet on kasassa ja 14.11 mennään kokeeseen Hyvinkäälle. Nyt otetaan rennommin. Esineruutuja ja jäljenpätkiä. Treeneissä pikku pätkiä seuraamista, käännöksiä ja loppupalkaksi eteenmeno. Kentän laidalla on vielä pallo palkkana. Seisomista harjoitellaan vaan harjaamisen tai jalkojen kuivaamisen yhteydessä, ei vielä liikkeestä (rupesi tarjoamaan sitä liikkeestä istumisen sijaan nimittäin). Kapulan kanssa tilanne on ennallaan. Haluan että se on suussa ihan hiljaa, ennen kuin siirrytään heittämisvaiheeseen. Olen hieman kiskonut kapulaa Minnan vinkin mukaan. Tuntuu toimivan oikeassa vireessä.  
Posted by Picasa

0 Tassunjälkeä:

Jätä tassunjälki