tiistai 12. lokakuuta 2010

Syksypuuhastelua

Magi on todellakin työpainoitteinen koira. Jokaisella metsälenkillä siivotaan ympäristöä ja järjestellään risuja uusiin paikkoihin. Siistiä. 
Viime viikolla meidät säikäytti metsän siimeksestä kaksi lentoon lähtenyttä teeriä. Melkoinen siipien lepatus niistä lähtikin. Magi väisti takavasemmalle ja ihmetteli "mitä noi on"? 
Muutama päivä sitten tämä ilopilleri löysi jälleen ison kaarnanpalasen , jota se veteli selässään pitkin metsäpolkua. Ihan kuin Batman. 


 
Minkähän värinen tästä turkista lopulta tulee? Peffan päällä on ruskeita karvoja, selässä vain mustaa, ja kaulan alueella harmaata. Tulkoon minkä värinen tahansa, karva ainakin kiiltää. Oman osuutensa kiiltoon antaa varmaankin jokaviikkoinen norjalainen raaka lohi. Nooo, kyllä kalaa pakastepötköinäkin annetaan, mutta lohipalat( noin 150 grammaa) on viikonlopun herkku.
Nyt kun Magin pylly juoksee jo toista viikkoa, treenit on jätetty vähemmälle. Lohjan kentälle ei juoksuisia narttuja saa viedä, Tammisaaren Prästkullaan kylläkin. Muuten tottistellaan pihalla BH-kuvioita ja opetellaan noutokapulan suussa pitämistä. Mälvää, mälvää, mälvää. Porstuan sohvalla istuskellaan, minulla namikippo vieressä ja Magi minun edessä. Ota-pidä-irti alkoi jo pikkuhiljaa kyllästyttää Magia, ja lopulta se loikkasi sohvalle suoraan kippoon. Oli kuulemma liian hidasta tuo raksu kerrallaan palkkaustouhuni. Ulkona kun heitän kapulan aika lähelle, se tuodaan, mutta nyt pudotetaan matkan varrelle. Koirani haluaa sen taskussa olevan pallon. Yhtenä päivänä haravointihommien lomassa Magi yht'äkkiä pyyhälsi rappusille jossa kapula oli , ja toi sen minulle eteen istuen ja rauhallisesti. Päätteli varmaan että tästä saa sen taskussa olevan pallon. Niin saikin. Kokeilen seuraavaksi sitä kapulasta taistelemisjuttua.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Jännä tuon Magin väritys. Jos sekin päättää ryhtyä harmaaksi pikkuhiljaa :P
    Joko oot kokeillut tuota kapulasta taistelua. Mie eilen pihalla treenasin ja kokeeksi (Tuulan pelottelemana) pyysin luovuttamaan kapulan ja ei mitään ongelmaa. Eli meillä jatketaan samaa rataa, en pyydä irrottamaan edelleenkään.
    - Minna

    VastaaPoista
  2. Huomenna taistellaan. Ei irroittaminen ole meilläkään mikään ongelma.Se ongelma oikeesti on että tuo kyllä, mutta tiputtaa kun painaa mun taskulle palloa ottamaan. Väristä en tiiä. Meillä on nyt lattiat täynnä mustia peitinkarvoja, joissa ei ole harmaata juuriosaa. Saas nähdä.

    VastaaPoista