torstai 18. maaliskuuta 2010

Arkeologilla kävi kaveri kylässä

Magi on perustanut oman Facebook-ryhmän. Sen nimi on Arkeologiaan erikoistuneet saksanpaimenkoirat. Oli ihan pakko leikkiä bittiavaruudessa, sillä ystäväni Salla kävi kylässä Bertta-Bernin 11 v, kanssa. Bertta sosiaalisti Magia vanhemman rouvan arvokkuudella ja Magi lipsui bernin suupieliä kuten kunnon suden kuuluukin. Vetovoimaisin yhteinen tekijä koirilla oli vesikuppi. Siitä molemmat kävivät juomassa tavan takaa niin että koko keittiön lattia oli märkä - siis ihan märkä. Minkäänlaisesta rähinästä ei ollut puhettakaan.

Salla ihaili Magin kaivausvanoja hangessa. Kerroin samassa yhteydessä niistä kukkapuskiin piilotetuista luumöhkäleistä ja vieraani totesikin "on siinä aikanaan arkeologeilla ihmettelemistä".  Siitä se ajatus sitten lähti.

Magin sosiaalisuutta opeteltiin eilisissä treeneissä ja hyvin meni. Agressiosta ei kohtaamistilanteissa  kouluttajien mielestä kysymys lainkaan, ainoastaan pentumaisesta epävarmuudesta. Rauhallisuus, rauhallisuus ja rauhallisuus toimivat hyvin, eikä rähinää syntynyt. Namia kyllä kului ja kehuja. Kiva kun ryhmässä on ihmisiä jotka osaavat asiansa. Olisittepa nähneet Raketti-Magin luoksetulon. Se oli just raketti.
Posted by Picasa

0 Tassunjälkeä:

Jätä tassunjälki