maanantai 2. heinäkuuta 2012

Magi on tiine!

Short English version at the end of finnish story.
Odotettavissa 7 pientä taikasutta
7 Wolf Magic puppies should be born in the beginning of August
 Kolmisen viikkoa on menty repertuaarilla: " Yäk ruokaa! En voi syödä kun mahassa kiertää!"
Magihan on syönyt raakaravintoa iät ajat, mutta nyt ei maistu. Ei käy porsaanliha, poronliha, kalkkunan-, tai broilerinliha.  Ei maistu lohi, maha, tai sisäelinseos. Magin mielestä pilaan hänen ruokansa lopullisesti lisäämällä siihen rypsiöljyä ja vihannesseosta. Ihan kuin pientä lasta houkuttelisi syömään, kun piilotan sapuskaan kalkkunafileen tai juustonpalasia. Aivan tyypillisiä raskausoireita, ei sen kummempaa. Samoin kuin nisien turpoaminen ja muuttuminen vaaleanpunaisiksi. Mutta käytöksestä tiineyden ensin huomioin. Magista tuli toisen tiineysviikon jälkeen entistä hellyydenkipeämpi. Lenkille se kyllä lähti entiseen malliin, tosin vauhti oli hitaampi (mikä sopii minulle). Mieluiten koira makailee ulko-oven rappusilla maailman menoa katsellen - siis kissojeni liikehdintää, lintujen lentoa, ja naapurin auton satunnaista menoa tai tuloa.
 
Tiineysultrassa 2.7 todettiin 6 tai 7 alkiota. (Tarkennettuna 7) Tai no, eihän tuota voi oikein tarkentaa. Ultrasta voi varmuudella sanoa onko alkioita, vai onko narttu tyhjä . Loppu on arvailua, sillä niitä plumpsahtelee ultran ruudulle siihen tahtiin, ettei kokenutkaan silmä aina muista laskettiinko tuo alkio jo kertaalleen vai ei. Pikku taikasudet kehittymässä. Elämässä kaikki on mahdollista, ja huonolla tuurilla joku alkio voi imeytyä kohtuun, tai sitten pentusia on enemmän kuin 7. Niin tai näin. Nyt odotellaan ja remontoidaan pentuhuonetta . Loppukuusta täytyy mennä ostamaan pentulaatikkotarpeita. Pentujen odotetaan syntyvän heinä/elokuun vaiihteessa. Huomenna yritetään saada matokuuria naamaan:)
Jei! Minusta tulee "mummo"!
 

Today it was officially confirmed with ultrasound. Magi has 7 tiny Wolf Magic puppies growing in her uterus. All the other symptoms for pregnancy were quite obvious in two weeks after mating. " Yägh, I cannot eat anything because my stomach is just turning around" She has been on raw food diet already for long time, but now everything disgusts her. No pork, beef, chicken, turkey, salmon , stomach etc. And on top of everything I'm spoiling her food totally, by increasing vegetable sauce and oil into food. I can understand her since when I was pregnant ages ago, I felt sick when seeing or smelling food. Clear symptoms were also growing nipples, which have turned pink now. But Magi's behaviour was the most obvious symptom of all. She became "lazy", just wanting to lay on my upper stair of the house (outside) and watching birds, my cats moving occasionally on yard ,or neighbourg's car going by twice a day.
I'm such a realist that I wanted ultrasound confirmation before announcing that Wolf Magic puppies are really growing in Magi's uterus. Now we just wait untill the very end of this month, or first days in August. I have plenty of time to do the nursery. At the moment most of wallpapers have been ripped off. I also have done ground painting. The mess in the house is more like chaos. Tomorrow I start Magi's deworming program. I'm gonna be "grandmom" !

 
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Onnea jo tässä vaiheessa! Toivotaan, että loppuraskaus ja synnytys menevät hyvin ja pikkuisia pentusia syntyy maailmaan :)

    - Minna

    VastaaPoista
  2. Onnittelut odotusajan johdosta, rauhallista ja mukavaa oloa, kohta on menoa ja vilskettä! ;)

    VastaaPoista