keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Maha roikkuu

Short english version at the bottom of this story.

Puuh. Kuuma! Magilla on tukalat olot vaikka ulkona ei niin kuuma olekaan. Tänään lämpömittari huitelee kuitenkin + 25 asteessa, ja mamma hakeutuu sisätiloihin. Tänään on meneillään tiineyspäivä 53 viikolla 8. Maha kasvaa, ja nyt se on laskeutunut jo alaspäin. Yöt menevät jo rauhallisemmin, sillä laitoin Magille petin sänkyni päätyyn lattialle. Se oli hyvä ratkaisu.

Istuminen ei enää onnistu mitenkään ryhdikkäästi. Asento muistuttaa lähinnä possuemakkoa. Tissitkin sojottaa  silleen tötteröllään. Oikeastaan noita voisi jo kutsua utareiksi.

Se pallo se pallo:)
Lämmöt ovat nyt lähteneet laskeutumaan normaalista 38,5 Celsiuksesta. Aamulämpö oli 37,6, samoin päivälämpö. Nyt vaan odotellaan.

We just wait and wait. Today is the day 53 of Magi's pregnancy, and she is quite restless. She should hold at least to day 60. Her temperature has lowered already to 37,6 Celcius from normal 38,5 Celsius.
Sitting is not her favourite position any more, and tits are growing all the time. Her belly has also lowered quite a bit down.
Fortunately the climate here in Finland has been cold enough for this pregnant mother. Today it's + 25 Celsius and Magi likes to stay inside.
Posted by Picasa

2 kommenttia: