tiistai 3. marraskuuta 2009

Nurmikkojälkeä

Aamu alkoi eilisen häslingin jälkeen (sorry Maija epätarkat kuvat- pentu ei ollut hetkeäkään paikallaan) normaalisti omien vaatteideni etsimisellä. Ne ovat ihan oikeasti illalla nätisti pinossa ja taitettuna tuolin päälle ja selkämykselle. Viime yönä Magi teki uuden petin itselleen kaadetun tuolin selkänojan päälle. Siihen vaan kaikki housut ja puserot samaan kasaan ja päälle koisimaan.Tänään ollaan myös harjoiteltu rauhoittumista. Pentu jalkojen väliin selälleen ja kevyttä hierontaa vatsan kohdalta. Avot, uni tuli nopeasti. Tein jutun myös toisen kerran ja silloin koisattiin molemmat.

Sitten siihen jälkeen.

Tänään oli vuorossa noin 50 metrin nurmikkojälki. Kuvista näet kuinka hienosti meni. Tein jäljelle muutaman loivan kaarenkin. Magi ei edes huomannut kahta peukalonpäänkokoista jauhelihakönttiä matkan varrella. Loppupalkka oli pikkasen isompi kasa. Nokka oli hienosti maassa koko ajan ja koira haki jäljen mielestäni hienosti.
No, kävi tässäkin hiukan hassu juttu. Hyppäsin nimittäin jäljen päästä niin ison loikan kun nämä omat töpöjalat sallivat ja tulin talon portaille ihan muuta kautta. Arvaat varmaan kuinka kävi. Juuri niin. Irroitin jälkiliinan portailla ja samantien musta tornado pyyhälsi sille samalle jäljelle pihalta uudestaan. Takaisin pentu tuli sitten sitä minun paluujälkeä. Oli aivan pakko soittaa kasvattajalle että kävikö nyt moka. Ei onneksi ollut käynyt. Huh huh. Edellinen lyhyempi jälki oli sunnuntailta ja sekin meni hyvin. Pentu oli kuin reviiriään puolustava siili. Samanlainen puhina koko ajan. Tänään en ehtinyt kuuuntelemaan, kun piti yrittää kuvata liinan päästä käsin, ja tähdätä kameralla koiraan.




Posted by Picasa

0 Tassunjälkeä:

Jätä tassunjälki