perjantai 23. lokakuuta 2009

Herätyskello

Jos säät sallivat, viikonloppuna otetaan niitä kontaktikuvia todisteeksi, jotta näet etten puhu lööperiä päähäni. Viikot ollaan Magin kanssa kaksistaan ja kuvan ottaminen ei mitenkään onnistu.

Aamuherätys
Nämä aamut tuntuvat vaan aikaistuvan. Vitsit, talviaika tulossa ja kelloja käännetään tunti taaksepäin. Normaalisti saisi nukkua tunnin pidempään, mutta epäilen suuresti siirtyykö Magin kello minnekään. Tänä aamuna pennulla oli kiljuva nälkä puoli seitsemän. Okei, okei, pissalle ja nappuloita naamariin. Yritin nukkua vielä tunnin hiirenhiljaa, kun oli vielä ihan pimeääkin. Toiveajattelua. Varmaan liikahdin sängyssä millin kun sängynreunalle rojahti pieni koira (just kasvojen kohtaan tietty) komennolla väyh väyh - ja perään lips lips, naks naks.  Ylös vaan.


Täytyy mennä yhdessä kauppaan ostamaan varuiksi raejuustoa, kun tuo maha on vielä osittain pikkuisen löysällä. Riisiä on kaapissa omasta takaa. Magi saa tällä kerralla tulla mukaan ja odottaa autossa. Ihanaa kun on koira, joka ei oksenna eikä kuolaa itseään litimäräksi autokyydissä. Alkumatkasta pikkuisen vikistään ja sitten käydään rauhassa levolle. Tänään pentu saa madotuksen, Canex-tahnaa. Ensimmäinen rokotusaikakin on jo tilattu 2.11 Magin omaeläinlääkäri Maija Räihälle Espoon Eläinsairaalaan.

Ei taida Magi päästä Black Chancen tuhoojatiploomilistalle jos meno jatkuu tätä rataa. Ainoastaan yksi rintsikan olkain on sahattu poikki noilla hain hampailla - ja tosi siististi vielä. Makkarin nurkan tapetissa on muutama hampaanjälki - ei muuta. Saattaapi kyllä olla että ilo on ennenaikaista.
Posted by Picasa

0 Tassunjälkeä:

Jätä tassunjälki