maanantai 26. lokakuuta 2009

Ripuli jatkuu

Tämä juttu kuuluu oikeastaan eiliseen, mutta oli muuta hässäkkää illalla. Ensinnäkin, tupeksin tämän blogin oikeanpuoleisen palkin kanssa niin että tekstitkin hävisivät. Tyttäreni suuri kohteliaisuus "äiti, susta tulee nörtti" oli ennenaikainen. Yritin ihan itse askarrella palkkiin tekstejä, mutta lopulta oli aivan pakko kääntyä personal help-deskini puoleen. Noloa. No, ohjeiden mukaan tekstit laitettiin uudelleen - ja samalla "Roomalaisen maitobaarin" kuva, josta itse tykkään. Tunnustan, että sekin kuva kävi help-deskillä taustan korjauksessa.

Magin suoliston tila oli lauantaina vähän parempi jotta saatoin antaa ne matolääkkeet. Toivottavasti ne kerkisivät imeytyä, sillä sunnuntai-aamuna kaikki oli taas muuttunut velliksi. Ripulinhoito-ohjeita on monenlaisia, mutta minä jouduin sunnuntai-iltana soittamaan omaeläinlääkäri Maijalle. Onneksi on hyviä ystäviä. Pentu laitettiin takaisin riisi - jauheliha - pikkuisen raejuustoa -dieetille. Lisäksi Canikur purutabletteja 2 tablettia kerralla 8 tunnin välein ruokailujen välissä. Pentuahan ei saa paastottaa. Canikur sitoo suolen sisällön haitallisia aineita, jotka kulkeutuvat ulosteen mukana pois suolesta. Ateriakertoja on useita - pieniä määriä kerrallaan. Koko sössö on myös löysää.

Tänä maanantai-aamuna sanomalehtivessassa oli jo pari pökälettä, ja pissaa koko kasan märkyydeltä. Eilen pentu oli koko päivän vaisu, muttei kuitenkaan kuivunut. Limakalvot olivat normaalin väriset. Ne oletetut aiheuttajat - kuunliljojen varret - ovat nyt saaneet paksut havukatteet.

Kiitoksia Minnalle Lappeenrantaan Magnetin kuvista.


Maanantai-aamun tunnelmia
Posted by Picasa

0 Tassunjälkeä:

Jätä tassunjälki