torstai 22. lokakuuta 2009

Noutaja, luolakoira, propelle persee

Magilla on muuten pikku hanskat. Katso vaikka.

Noutoa

Tänään oli vuorossa noudon harjoittelu. No joo, sujuihan se jotenkin. Pallo tuli minulle monta kertaa, mutta lähinnä sillä leikittiin. Pallo ei muuten ainaskaan tässä vaiheessa ole ykköslistalla pennun kiinnostavuusasioissa. Kivoin paikka on tuo puskiin menevä salakäytävä. Sieltä taitaa löytyä kissanpeetä ja ties mitä. Näitä puskien salakäytäviä on muuten useampia.

Propelle persee ja jälkeä

Luolan suuaukolla on ainakin kuunliljojen leikattuja varsia. Epäilen että ne olivat syynä lounasajan kuramahaan.Tänään taas pestiin lattioita. Siis minä pesin luutulla, ja Magi laitettiin hänen mielestään rangaistusvankiriitolaan - joka oikeasti oli huushollimme porstua. Huuto oli kyllä melkoinen, mutta minä päätin että luuttuan lattiat ihan itse. Yhdessä imurointi ei ole sen suurempi ongelma. Siivouksen aikana ilmassa leijui pahaenteisesti maksanpalojen tuhnauksia. Ajattelin että tästä ei hyvää seuraa, kuten ei seurannutkaan.

Nimittäin: teimme tänään jälkeä maksapalojen kanssa. Jälki ei oikein luonnistunut, sillä minä toope laitoin jäljen loppuherkut - siis ne maksapalat - jäljen päähän purkkiin. Purkin kyljessä loisti teksi: Sunnuntai - vaniljatuorejuusto. Sen olisi nähnyt sokea Reettakin. Niin Magikin muuten näki, ja suunisti hyvän alun jälkeen suoraan purkille.

Ei muuta kun Black Chancen nettisivuille vaklaamaan mikä meni pieleen. Lolan blogista löytyikin hyvä malli, oikein video nimittäin. Soitto kasvattajalle varmisti asian. Pentu kannattaa kantaa jäljen alkuun. Purkit voi unohtaa, sillä ne loistavat kuin majakat. Just niin.
Tarkoitus oli tehdä tänään toinen jälki, mutta Magin propelle persee estää sen. ...

Ruuasta tuli muuten mieleen että Magin päiväohjelmassa kerroin myös pennun menuun. Ihmettelit varmaan että nälässäkö pentua pidetään. Ei ollenkaan. Kuivamuonan määrät ovat kuivamittoja. Papanoista tulee pulleita palleroita noin kolmen tunnin liotuksella. Kaurapuuro sen sijaan on valmiin annoksen määrä. Mikrossa sitä keittelen ja syön itse ylimääräiset pienen voisilmän ja hyppysellisen sokeria kera. Minä olen maistanut kaurapuuroa vissiin viimeeksi lapsena. Silloin se oli yäk. Nyt puuro tekee hyvää omallekin vatsalle ja on ihan maukasta. Magi saa muuten maksaa ja kalaa kerran viikossa. Niitä haisevia sisäelimiä en rupea keittelemään, niistä tulee yrjöt.

Äkkiä tämä tuuppaus nettiin, sillä pentu heräilee nokosiltaan.
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä Lolan blogiin, haaveilen itse Karloksen pennusta niin on tullut pengottua kaikkia mahdollisia BLC koiria. Jäljestysvinkeistäkin tulee varmasti olemaan hyötyä :)

    VastaaPoista