torstai 3. joulukuuta 2009

Melkein pankkiryöstäjä-jonglööri

Pankissa

Taas on blogin aika. Magi katselee parasta aikaa Animal Planettia. Kävimme toissa päivänä Lohjalla. Tarkoitus oli totuttaa pentua pikkukaupungin vilskeeseen hämärän tultua. Kun pankkiinkin oli asiaa, niin ajattelin että mikä ettei - otetaan koira mukaan sinnekin. Olisi pitänyt lukea pentua hieman paremmin. Lohjalla vilisi juoksevia lapsia vanhempineen. Tässä kohtaa Magi jo villiintyi, mutta arvelin että kyllä se siitä. Siis pankkiin sisälle. Just juu. Koiran huuto oli melkoinen ja pankkineitien katseet paljonpuhuvia. Asiaa ei yhtään auttanut se että istuunnuin penkille vuoronumeroni kanssa. Tiskin takaa sujahti koiraystäviä viereeni kehumaan pennun ulkonäköä, ja vinkuminen sen kuin yltyi. Oikeastaan olisi tehnyt mieli sulautua lattialaattoihin. Saatiin sentään asiat hoidettua. En sitten tehnytkään sen pidempää kaupunkilenkkiä, vaan laitoin koiran auton takaosaan odottamaan kaupassakäyntiäni.

Riehumista narupallolla - jonglööri

Tulevia treenejä ajatellen olen ottanut narupallot kehiin. Magi rakastaa tätä riehumisleikkiä. Yhdessä vedetään palloa ja taistellaan kumpi saa sen omakseen. Magi heiluttaa voitonriemuisena palloa narussa ympäri ämpäri. Ja taas sama uudestaan. Huom: turvallisuussyistä tätä leikkiä kannattaa harrastaa ainoastaan ulkotiloissa, muuten ovat ikkunat vaarassa.

Kuten kuvista näet, Magin turkki kiiltää vallan mahottomasti. Salaisuus on vissiin runsas ulkoilu, omega 3 rasvahapot, laadukas ja monipuolinen ruoka (raksujen lisäksi , lihaa, hirven sydäntä ja maksaa ja viikonloppuisin lohta). Ai niin, ne kaurapuurot (Nalle - terveisiä vaan Nallelle) meinasivat unohtua.

Taisi pentu nukahtaa eläinohjelman ääreen. Kirjoitan seuraavankin blogin. Olenkin lähipäivinä ollut Magin mielestä vähän tylsä, kun aikaa on tullut vietettyä tietsikalla villieläinten kuvia käsitellessä.

Posted by Picasa

0 Tassunjälkeä:

Jätä tassunjälki