perjantai 8. tammikuuta 2010

C-vitamiinia

Tässä blogin lukijoille pensaista ruusunmarjojen syönnin oppitunti.
Erityisen tärkeää on pitää silmiä vain vähän raollaan marjaa valitessa. Silmät avataan vasta kun marja on tukevasti suussa. Näin säästyvät silmät piikkien raapimiselta. En olekaan antanut c-vitamiinilisää purkista enää muutamaan viikkoon, sillä Magi ottaa sen luonnosta. Kaikki ruusupuskien alimmaisten oksien marjat on jo syöty, ja nyt on siirrytty ylempiin. Magi muistuttaa lähinnä vuohta seistessään takajaloillaan marjoja riipimässä. Niin, vuohet todella syövät puista lehtiä seisten. Olen nähnyt monta kertaa. Maistoin noita jäisiä ruusunmarjoja itsekin. Happamia ja pahan makuisia.

Magi tykkää muutenkin c-vitamiinista. Se ilmestyy aika näppärästi paikalle kun kuorin mandariinia tai appelsiinia. Koira on kuin verottaja - haluaa osansa.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

 1. Moi! Hienoja kuvia taas kerran! Ja niin kaunis kuono Magilla :) Nallen hampaat on ihan vinksin vonksin (tapaturma.....), edessä taas ell käynti ja arvio, mitä purukalustolle tehdään :(

  Käytiin pentutottiksessa eilen eka kerran. Oli ihan kivaa -sekä miulla että Nallella. Tosin mie sain moitteita siitä, että yritän edetä Nallen kanssa liian nopeasti. Vaan se on niiiin ihanaa kun on koira, joka haluaa oppia ja on intoa täynnä :) Pitänee silti vähän hillitä omia haluja. Hyvään saumaan siis tuo tottiskurssi meille, vaikka Nallea siellä vielä "vauvaksi" kouluttajat sanoivatkin. Pöh!
  - Minna

  VastaaPoista
 2. Meillä ei PaPeKossa tottistreeneistä ole tietoakaan pitkään aikaan. Magille on tullut uhmaikä ja tule-käsky unohtuu aina silloin tällöin. Ainakin silloin kun se ennakoi ettei namipalkkaa tule.
  Meillä on tuplakulmurit molemmilla puolella ylhäällä. Maitohampaat on tosi tiukasti kiinni ja sekä uudet että vanhat on melkein yhtä pitkät. Kunhan vanhat edes vähän hellittäisi, niin yritän painaa varovasti maitohampaita sisäänpäin.
  Kiitos vaan kehuista. Kyllä lämmittää.

  VastaaPoista