tiistai 5. tammikuuta 2010

Proffan opissa

Sohvalla koisii väsynyt koira. Tänään ollaan oltu lenkillä (minä mummokävelyä), leikitty ulkona potkupallolla ja otettu seuraamista. Sisällä kokeilin huvikseni maahanmenoa ja siinä paikalla pysymistä, siitä luoksetulo eteen. Toimi. Sivulle siirtyminen on jostain syystä hankala, vaikka siirrän koirulin namilla, niin se jää istumaan minne sattuu. Korjaan kyllä asennon, mutta seuraavalla kerralla oppi on päässyt aina unohtumaan. Vinkkejä viisaammat kiitos.

Professori opettaa tietotekniikkaa

Uudenvuodenpäivänä Magi innostui tietsikasta. Olimme nimittäin jakaneet päivällä ystäväni Tertun, - joka on eläinlääketieteen tohtori ja hevosten lisääntymistieteen proffa, sekä huippumukava tyyppi, - kanssa  marraskuisen Tansanian safarimatkamme kuvia koneelta toiselle muistitikuilla söhläten. Kun tuhannet kuvat olivat siellä missä pitikin, ja minun ottamat viimeisetkin kuvat Tertun läppärillä, Magi innostui. Koira rojahti sohvalle Tertun viereen istumaan ja supatti hänen korvaansa: " voisitko vähän näyttää tuolta masiinalta mun omaa blogia, sisarieni kuvia, tai palveluskoirien treenivideoita, tai koirapiirrettyjä, tai Animal Planettia"?
Proffa hallitsee myös tietotekniikkaa, muttei kuitenkaan löytänyt, (tai ei enää jaksanut googlata kuva-urakkamme jälkeen) Magin toivomia tiedostoja. Hoidossamme ollut Keke "vauhti Rosberg" olisi myös halunnut apajille, mutta Magi työnsi tylysti sen pään pois hampaillaan tyyliin: "hanki itte oma proffasi, tää on mun".
Posted by Picasa

2 kommenttia:

 1. Sivulletulosta; sitä pitää vaan harjoitella, harjoitella, harjoitella ja harj....
  Pelkästään sitä eikä liian vaikeesti. Kun kerran namilla ohjaat niin ohjaa kerralla se oikein :) Seinää voi käyttää apuna, koira ei pysty istumaan vinoon. Ja kun se saa palkan vaan oikeasta asennosta ja paikasta haihtuu virheet itsestään.
  Opetatko sun takaa kiertämällä vai tulemalla suoraan edestä, siis vippaamaan takapään oikeaan kohtaan?
  Takaa kiertävälle toi seinä on hyödyllinen apuväline :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuula.
  Olen opettanut edestä pyllynvippauksella. Siinä se ongelma onkin muodostunut. Ei hätää, otetaan seinä avuksi ja kokeillaan takaa kierto.

  VastaaPoista