tiistai 19. tammikuuta 2010

Pihasiivooja

Siivooja-sisustaja

Magi on siisti koira. Se haluaa välttämättä osallistua kaikkeen siivoamiseen, myös ulkona. Lumen kolaaminen ja rappusten harjaaminen on koiran mielestä huippuhauskaa. Koska hommasta ei meinannut muuten tulla mitään, sai Magi oman harjan. Siivotkoon sillä.

Semmoinen esteetikko koirani on ,että kun silmä välttää, tai makuuhuoneen ovi jää raolleen, tuolilla olevilla vaatteilla sisustetaan edelleenkin olohuoneen lattia. Samoin lelupytyssä olevat tavarat pitää levittää ympäri huushollia. Otanpa päivänä muutamana urakaksi opettaa koiruli viemään tavarat takaisin omille paikoilleen. ... Tai ainakin osan, varsinkin ne vaatteet. Tai sitten korjaan ne omille paikoilleen ihan itse :-) Onneksi se ei vielä ole älynnyt vetää peittoa päältäni siinä aamuherätysseremoniassa, joka sisältää ainakin sata märkää pusua, päivän tunnusmusiikin, ja lopulta puoliksi päälleni sänkyyn rämähtämisen.

Hampaat ovat kaikki vaihtuneet. Viimeisen sitkeästi heiluvan - vaan ei millään irronneen - maitokulmurin nappasin pois kukkatyökalusarjaani kuuluvilla nokkapihdeillä luottoeläinlääkäri Maijan ohjeiden mukaan. Näppärästi lähti.

Päivän teema on kaupunkikävely ja pihalla sivulle-treeni. Lenkittäminen ei nyt onnistu millään ilveellä näiden selkä-, ja nivelkipujeni johdosta. ¤¤¤¤&%###

PS. On muuten todella haastavaa kuvata valkoisella hangella mustaa koiraa. Kameran jokaista namikkaa saa vääntää, jotta valotus osuisi kohdalleen, varsinkin harmaassa pilvivalossa.
Posted by Picasa

0 Tassunjälkeä:

Jätä tassunjälki