torstai 28. tammikuuta 2010

Iivana Julmat

Julmetun hauskaa menoa

Kexi kävi viikonloppuna kylässä ja meno oli tällaista. Aurinko paistoi ja koirilla oli pellolla hangessa hauskaa. Kiitolaukkaa ja koiramyttyjä, sekä sama uusiksi.


Kylmää, kylmää

Lenkillä on käyty päivittäin jäädyttämässä omia varpaita, käsiä ja naamaa. Tänäänkin minulla oli nahkarukkasten alla villasormikkaat, vaatteita niin monta kerrosta että just ja just pystyi liikkumaan, sekä untuvatoppis ja kaikki. Silti oli vilu kun pakkasta oli -19 ja kylmä viima puhalsi. Magia ei haitannut lainkaan. Se paineli kun kiitolaukkahevonen poiketen välillä hankeen tekemään kettuhyppyjään.

Tule,sivu. Seuraa,maahan,istu-treeniä

Tämän päivän hyytävän kylmän päivän teemana oli tule, ja siitä sivu käsky.Ihan mukavasti toimi, paitsi että Magi alkaa ennakoida innoissaan eteenistumisesta sivulle siirtymistä. Kun kutsun koiraa luokse kauempaa, se tarjoaa suoraan sivullemenoa silloin tällöin. Nuoruuden intoa.

Eilen ja tänään ollaan treenattu myös pikkuisen seuraamista vapaana ja liikkeestä maahanmenoa, sekä siinä pysymistä. Seuraaminen meni ihan penkin alle joka kerta, sillä Magissa oli liikaa virtaa :-). Se oli kuin pomppiva kenguru. Otin sitten kaikki liikkeet pätkissä erikseen, ja lopuksi yhdistin koko homman. Maahanmeno ja paikalla pysyminen ihan mukavat, ja lopulta se seuraaminenkin sujui pikku pätkän. Siitä palkka, ja koko liikesarja yhdistettynä kerran.
Kun yhdistelmä sujui hyvin, lopetimme siihen.

Treenaan tosi lyhyitä sessioita, yleensä noin 5 minuuttia kerrallaan kahdesti Päivässä. Siinä se.
Posted by Picasa

0 Tassunjälkeä:

Jätä tassunjälki