perjantai 29. tammikuuta 2010

Sivuprofiileja

Tässä näitä nyt vihdoinkin tulee. Hangessa ja traktorinuralla. Sivuprofiileja.


Aamuheräätys
Aamu alkoi sillä rajulla herätyksellä. Repertuaariin on lisätty kaivautuminen minun pään ja tyynyn väliin. Ensin koiran pää, ja sitten puolikas koiraa.Nuku siinä sitten, kun naama on pusuista märkä ja korviksia yritetään nyhtää irti.


Tänään ei ole tehty yhtään mitään. En viitsi ottaa seuraamista lainkaan, koska en juuri nyt kykene kävelemään koiran tahdissa. Siitä se eilinen hyppiminen johtuikin.

Karkulainen
Illalla se sitten tapahtui: Magi karkasi. Se livahti takaovesta ja painui portinpuomien välistä pitkin tietä haukkumaan naapureiden koiria. Eivät tehonneet minkään valtakunnan kutsut ja koira oli ties missä. Onneksi täällä ei ole autoliikennettä naapuria lukuunottamatta. Ei muuta kun vaatteet niskaan ja talutin kaulaan. Sainkin koiran kiinni näppärästi vauhdista, kun sen kuono ei osoittanut kotiinpäin. Siitä seurasi niskavilloista kotiin raahaaminen. Koiran alistuminen oli totaalinen. Juttu on niin, että omalla tontilla pysytään ja sillä siisti. Haukkua saa, muttei karata. Muuten tulee tupenrapinat.

Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Kylläpä näyttää Magi hyvältä ja hyvin kasvaneelta, hienoa Leila!

    VastaaPoista
  2. Yhdyn edelliseen kommenttiin! Ihanan kiiltävä kaiken lisäksi ;) Miusta näytti, että "tassunjälkikommentit"m mitä olen viimeiksi kirjoittanut, ovat kadonneet jonnekin? Weird...

    VastaaPoista